Σχετικά με εμάς

Αρχική / Σχετικά με εμάς

Ινστιτούτο Αισθητικής

Helena Sirianou Medi Beauty

Ένας ξεχωριστός χώρος χαλάρωσης και ομορφιάς στην περιοχή της Ελευσίνας

Η Έλενα Συριανού και το άψογα καταρτισμένο προσωπικό της θα σας παρέχουν επαγγελματική φροντίδα σε έναν χώρο καθαρό, ευχάριστο και με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Ιστορία μας

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Helena Sirianou Medi Beauty ιδρύθηκε το 1980 στην Ελευσίνα από την Αισθητικό «Συριανού Χαρά» και το 2008 ανέλαβε τα ηνία η «Έλενα Συριανού» απόφοιτος της Αισθητικής.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υπηρεσίες αισθητικής.

Στον χώρο μας έχετε την δυνατότητα να λάβετε περιποίηση τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, πάντοτε τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των πελατών μας.

Η ομάδα μας

Έλενα Συριανού

Αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου Αισθητικής Helena Sirianou Medi Beauty.

helena-sirianou-portrait-3

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Ελευσίνας.

Το 2000 αποφοίτησε από την Σχολή Αισθητικής και εργάστηκε στο κέντρο αισθητικής που είχε ανοίξει από το 1980 η μητέρα της Συριανού Χαρά.

Η αγάπη της για το αντικείμενο και η επιθυμία της να πρωτοπορεί την έφεραν στην Σχολή Εναλλακτικών Επιστημών NHS (Natural Health Science) στο Παλαιό Φάληρο, όπου φοίτησε στο τμήμα Ρεφλεξολογίας για 2 χρόνια. Εκεί ήρθε σε επαφή με όλες τις νέες μεθόδους θεραπειών αισθητικής και τεχνικών SPA.

Το 2010 αφού είχε αναλάβει τα ηνία του Ινστιτούτου, αποφάσισε την ανακαίνιση του χώρου με σκοπό την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου κέντρου, πλήρως λειτουργικού, ιδανικό για χαλάρωση και ευεξία.

Η Έλενα λόγω του πάθους της με το αντικείμενο λαμβάνει μέρος σε όλες τις ετήσιες εκθέσεις αισθητικής στην Ελλάδα και παρακολουθεί σεμινάρια Αισθητικής τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, με απώτερο σκοπό να διαθέτει σύγχρονες μεθόδους και καινοτόμες ιδέες για τον τομέα της Αισθητικής.

Χαρά Συριανού

Αισθητικός και ιδρύτρια του Ινστιτούτου Αισθητικής Helena Sirianou Medi Beauty.

hara-sirianou-mama-portrait

Ευρυδίκη Παπαφράγκου

Αισθητικός στο Ινστιτούτο Αισθητικής Helena Sirianou Medi Beauty.

evridiki-papafragkou

Τι λένε οι πελάτισσές μας;

Επαγγελματίες, ότι ψάχνει μια γυναίκα κ άντρας για την περιποίηση του προσώπου - σώματος, καθαριότητα, φιλικό περιβάλλον και αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Theodora Koliouli

Αψογες υπηρεσιες,τελεια προιοντα!Τα κοριτσια ειναι τελεια...

Maria Papanikolaou

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, άψογες τεχνικές, ιδανικές θεραπείες για κάθε τύπο προσώπου. Ωραίος και μοντέρνος χώρος, ευχάριστο περιβάλλον.

Vasiliki Aslanidi

Άριστα καταρτισμένο προσωπικό,ευγένεια και οργάνωση.Εξειδικευμένες θεραπείες για κάθε τύπο δέρματος .

Vasiliki iliadi
Καλάθι αγορών
Scroll to Top